• Троножец за крути висоци RPD 1 geo-FENNEL

  3,000.00 денари + ДДВ

  Троножец со ногари со променлива висина, куглично лежиште за лесно и брзо доведување на крутиот висок во саканат положба.


  Повеќе детали
 • Legend 600 Alpha Geo

  268,000.00 денари + ДДВ

  Alpha geo LEGEND 600

  1.Мулти-констелационен и мулти-фреквенционален

  Со 965 GNSS канали кои може да ги следи, LEGEND 600  обезбедува стабилна и сигурна точност. Стандардно е обезбедено следење на сите GNSS сигнали GPS, BDS, GLONASS, GALILEO, QZSS, IRNSS и SBAS.

  2.Интелигентни индикатори за Батеријата

  Без вклучување на приемникот, можно е да се контролира нивото на наполнетост на батеријата со LED индикаторите со едноставно кратко притискање на копчето за вклучување.

  3. MEMS динамичко снимање со тилт сензор

  Legend 600 има  иновативното решение на тилт функцијата, која обезбедува изненадувачки позитивно искуство. Тилт сензорот е адаптиран на различни услови за работа и може да биде во функција за само 10 секунди. Максималните 60° агол на навалување, обезбедува т.н. tilt-to-go снимање без застанување при работата.

  4. Интернет интерфејс (web UI)
  Го прикажува статусот на позицијата, можете да сетирате режим на работа, префрлање на  податоци и  ажурирање фирмвер од веб -кориснички интерфејс(web UI) со кој било телефон, таблет или компјутер.

  5. Интелигентен гласовен водич

  Во текот на работата постојано можете да добивате соопштение за статусот(решението), можноста за тилт снимање, состојба на батеријата и слично.

  6. Цврст дизајн
  Главното тело на LEGEND 600  е изработено од магнезиум материјали му обезбедува силни карактеристики и го прави отпорен на удари и вибрации. Сертификатот IP67 обезбедува работа во различни тешки средини.

  Со овој приемник Гео-Интер Ви овозможува избор на контролер и програма за работа.

  Комплетот содржи:

  • Приемник LEGEND 600
  • Контролер по избор P50Pro  5″ Android контролер  со држачи
  • Програмa за работа  SurPro 6.0 или Field Genius Android
  • Карбонски крут висок со променлива должина

  Гаранција 12 месеци


  Повеќе детали
 • -45%

  Leica GS08+/CS 15 RTK Rover

  450,000.00 денари + ДДВ 248,400.00 денари + ДДВ

  Користен Leica GS08+/ CS15 RTK Rover  во извонредна состојба, година на произвдство на комплетот 2016, користен до крајот на 2018!

  Коплетот содржи:

  Антена Leica GS08+

  Комтролер Leica CS 15

  Три батерии од кои две се 100% нови и полнач за батерии

  Транспортен куфер

  Фиберглас крут висок ( по избор со променлива висина или дводелен со фиксна висина од 2 метри) geo-FENNEL


  Повеќе детали
 • GeoDist 60 GREEN

  8,500.00 денари + ДДВ

  Информации за производот

  “GeoDist®60-GREEN”

  Со својата зелена ласерска точка за нишанење, GeoDist® 60 Green создава јасни услови и мерења  до 60 метри, дури и при неповолни услови на видливост.

   

  Карактеристики:

   

  *Растојание/Површина/Волумен

  *Континуирано мерење/Минимум/Максимум

  *Собирање/одземање

  *Осветлен дисплеј

  *1/4″ навој за монтажа на статив

  *Мерење на наклон 4 x 90

  *Мерна рамнина: предна, задна, врска со статив

  *Питагорина теоремаФункции на Питагора

  *Автоматско мерење на растојание (преку мерење на навалување)

  *Автоматско мерење на висината (преку мерење на наклон)

  *Меморија (20 последни измерени вредности)

  Комплетот содржи:
  NiMH батерии
  USB кабел за полнење
  Футрола
  Ремен за рака


  Повеќе детали
 • -17%

  Leica Flex Line TS 02 Power R400 5″

  285,200.00 денари + ДДВ 235,600.00 денари + ДДВ

  Leica Flex Line TS 02 Power R400 5″ 2010 година, ректифицирана, калибрирана, нов панел на клавијатурата, со Leica Blue Certificate до Август 2023 година, гаранција 1 година. Со полна клавијатура и  Bluetooth како TS 06. Нов полнач за батерии, призма и крут висок(користени)


  Повеќе детали
 • Повекелиниски ласер Geo6-XP GREEN

  42,500.00 денари + ДДВ

  Потполно автоматизиран мултилиниски ласер Geo6-XP GREEN

  Мулти-функционален за голем број на градежни апликации како за внатрешна така и за надворешна употреба, идеален при изработка на кошулици, подови, монтажа на гипс картон.

  • Три  360°-Ласер линии , една хоризонтална и две вертикални линии
  • Li-Ion батерија
  • Компактен & рачна големина

  Повеќе детали
 • Роботизирана тотална станица GeoMax ZOOM 75

  810,000.00 денари + ДДВ

  Роботизирани тотални станици GEOMAX ZOOM 75:

  Zoom75 А5  5”……………810 000.00 +ДДВ

  Zoom75 А5   3”……………870 000.00 +ДДВ

  Zoom75 А5   2”……………910 000.00 +ДДВ

  Zoom75 А5   1”……………975 000.00 +ДДВ

  Zoom75 А10 5”……………870 000.00 +ДДВ

  Zoom75 А10 3”……………900 000.00 +ДДВ

  Zoom75 А10 2”……………940 000.00 +ДДВ

  Zoom75 А10 1”……………985 000.00 +ДДВ

  • Серијата А10 е со ЕДМ кој во режим без призма има досег до 1000 метри
  • Серијата А5 е со ЕДМ кој во режим без призма има досег до 500 метри

  Zoom75 е еден од вистинските предводници на портфолиото GeoMax TPS.

  Со напредна технологија STReAM360, оваа тотална станица за самостојно работење на едно лице значително го минимизира времето на секоја  задача и ги максимизира вашите перформанси и прецизност. Во комбинација со теренскиот софтвер X-PAD, корисничкото и флексибилно решение го олеснува  дигитализирањето на вашето градилиште и воопшто на сите геодетски задачи.

  • Наведените цени се однесуваат за тотална станица, карбонски крут висок и призма 360°
  • Во дадените цени не е вклучен софтвер и ZRT82 long-range bluetooth рачка, за конфигурирање на on-board софтверот најдобро е да се одлучи при порачување на инструментот.
  • ** ZOOM 75 има јак вграден bluetooth, често за на градилиште не е потребна надградба со ZRT82 long-range bluetooth рачка.
  • Во цената не е вклучен контролер и програма за работа за контролерот.
  • Сите модели основно се со еден екран(тастатура), доколку сакате да порачате двостран пожелно е тоа да се направи при основната порачка. Цената на дополнителен екран(тастатура) изнесува 92 000.00 денари + ддв
  • Горенаведените цени се ориентациони, Geomax и  Гео-Интер ДООЕЛ го задржуваат правото на измена на цените без претходна најава.
  • Поради зголемената побарувачка, рок на испорака на Роботизираните тотални станици се движи од 1 до 2 месеци од комплетирање на порачката.
  • Сите производи имаат 12 месеци гаранција, со можност за продолжување до 36 месеци
  • Во соработка со авторизираниот сервис на Metrica,  Гео-Интер Ви обезбедува брза и навремена услуга, во и надвор од гарантниот рок.

  Повеќе детали

Пријатели