Прикажани сите 5 производи

 • Akcija Staro za Novo

  НОВО*

  Акција за замена на вашите стари GNSS приемници и Тотални станици.

  Гео-Интер ДООЕЛ  Ви овозможува да си набавите нова Геодетска опрема, во замена на вашата  исправна или неисправна стара Геодетска опрема.  

  За повеќе информации контактирајте не на  071 207 903


  Повеќе детали
 • -55%

  Tersus David RTK Net Rover (Copy)

  180,000.00 денари + ДДВ 81,000.00 денари + ДДВ
  Tersus David R
  Демо(користен) модел само за 81 000,00+ДДВ
  GNSS приемник со ненадминат сооднос на цена и технички карактеристики, едноставен за користење.
  Можност за користење на вашиот телефон како контролер, android бесплатна програма NUWA , за снимање, колчење и обработка на снимените податоци.
  Подржува  GPS L1/L2, GLONASS L1/L2, and BeiDou B1/B2
  Вид на корекции  RTCM2.3/3.x, CMR, CMR+
  Solution update rate up to 10Hz
  20Hz raw measurement output for post processing
  The carrier phase accuracy down to 1mm

  Повеќе детали
 • SOUTH GALAXY G1C

  204,000.00 денари + ДДВ

  Од 204,000.00 денари + ДДВ

  Можност за правење пар, база, ровер по цена од 400 000 денари + ДДВ

    Galaxy G1C  – e GNSS RTK приемник од новото поколение на ГПС уреди на SOUTH, наследник на пионерот во ова област Galaxy G1 со SOUTH матична плоча која подржува 692 канали , со карактеристичен иновативен дизајн ,компактност и вградени  електронска либела  и многу други современи алатки кои ја олеснуваат работата со него.

  Најновите технологии кои се користени во изработката на овој уред , обезбедуваат највисока ефективност и леснотија на работење при сите геодетски работи.

  Дизајнот и цврстиот корпус на GalaxyG1 му овозможуваат извонредна заштита од влага , прашина и удари.

  Новиот Bluetooth 4.0 модул овозможува конекција и заедничко ползување со смартфон , таблет и контролер , гарантирајки брза и стабилна врска.

  Galaxy G1 C е опремен со најсовремен модул на GNSS приемник кој обезбедува прием на сигнали од сите постоечки сателитски системи (GPS, ГЛОНАСС, BeiDou, Galileo).

  Комплетот содржи:

  GNSS приемник Galaxy G1C

  Контролер H6 Android со држачи и SurvX програма за работа

  Карбонски крут висок

  Гаранција 12 месеци


  Повеќе детали
 • ELN 24 set

  15,000.00 денари + ДДВ

  Комплетот се состои од Nivelir ELN 24 (точност +/- 2,00 mm на km двоен од), алуминиумски статив и 5 метарска телескопска летва. Нивелирот ELN 24 и пратечката опрема се исклучително издржливи поради металната конструкција и истовремено многу едноставни за употреба. Испробани во исклучително неповолни услови на градилиште.

  Покрај овој производ, можеме да Ви понудиме цени со попуст за сите производи од серијата ECOLINE на geo-FENNEL: http://geo-fennel-ecoline.de/en/


  Повеќе детали
 • Мерна лента: BMI Basic – 50m

  4,800.00 денари + ДДВ

  Овој производ е член на фамилијата BMI која е светски лидер во производството на мерни летни. Ултра квалитетна лента сместана е во лесна, ергономична и флексибилна рамка што гарантира точност при мерењето и леснотијата при положувањето.


  Повеќе детали

Прикажани сите 5 производи