Прикажани сите 4 производи

 • Profesionalen inklinometar S-Digit 60WL+ geo-FENNEL

  11,230.00 денари + ДДВ

  S-Degit 60WL+ e професионална дигитална либела(инклинометар)  производство на geo-FENNEL Germany

  Се одликува со:
  *Различни тонови на сигналот при приближување до 0 ° / 90 ° и континуиран тон на 0 ° / 90 °
  Индикација за насока на наклонот
  Нулта позиција може да се постави на која било позиција
  Автоматска инверзија на цифри за надземни мерења
  180 ° ротирачки дисплеј
  Функција HOLD за мерење
  Осветлен дисплеј
  Ергономски вдлабнат држач

  Производот има 24 месеци гаранција


  Повеќе детали
 • Profesionalna laserska libela inklinometar S Digit 60+ geo-FENNEL

  12,200.00 денари + ДДВ

  S-Didit 60+   geo-FENNEL  e ласерскa дигиталнa либелa која покрај робусниот изглед, точноста во работата се одликува и со ласерски зрак со кој може да се обележи наклонот на подолго растојание

  Производот има гаранција од 24 месеци


  Повеќе детали
 • Дигитален агломер и инклиномер Multi Digit Pro+

  17,990.00 денари + ДДВ

  Електронски агломер, електронски инклинометар и ласерска либела.

  Едноставно и прецизно.

  Мерење на агли, падови и хоризонтални површини

  *Истовремено прикажување на аголот и наклонот
  Различни тонови на сигналот при приближување до 0 ° / 90 ° и континуиран тон на 0 ° / 90 °
  Стрелки за насочување
  Можност за дефинирање на индивидуална позиција 0 ° (во целиот аголен опсег)
  Читањето ротира кога работи над глава
  180 ° ротирачки дисплеј
  Ласерски зрак за проширување на работната површина
  HOLD функција за складирање на измерената вредност
  Осветлување на екранот

  Прицврстување на магнетната основа на метални делови
  1/4 навој
  Заклучување од 180 ° за продолжување до 1 m
  Едниот крак може да се заклучи во која било позиција

  Производот има гаранција од 24 месеци


  Повеќе детали
 • -13%

  Електронски агломер A Digit 75

  13,500.00 денари + ДДВ 11,800.00 денари + ДДВ

  Робустен електронски агломер изработен од анодизиран алуминиум.
  Карактеристики:
  – Мерење на агол
  – Додавање на агли
  – Режим на сложен агол
  – Достапен со должина од 50 см и 75 см

  Производот има гаранција од 24 месеци


  Повеќе детали

Прикажани сите 4 производи