Прикажани сите 11 производи

 • Disto i metro Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL

  2,580.00 денари + ДДВ

  Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL

  НОВО  2 во 1, обично и ласерско метро соединети во едно,

  Брзо, точно и економично решение во градежништвото.

  За мерење на должина и површина

  Ласерската нулта точка е секогаш на задната страна

  Должина на лента 5 m, може да се користи одделно

  Функција за заклучување на магнетна лента

  Копче за заклучување на ременот со автоматско тркалање без чекори

  Метален клип за лесно закачување на ременот

  USB приклучок за полнење заштитен со капак

  Ниско поставен прекинувач за вклучување / исклучување

  Автоматско исклучување на уредот


  Повеќе детали
 • -14%

  GeoDist 50 (geo-Fennel)

  6,950.00 денари + ДДВ 5,950.00 денари + ДДВ

  GeoDist® 50     е лесен за употреба, брз и прецизен ласерски далечиномер. Мери растојанија до 50 метри со еден допир на копче .

  Функции:

  Плус и минус  , мерење на површина и волумен , мерење на недостапни страни (теорема на Питагора) , перманентно мерење на должина ,  функција на стејк аут , дисплеј со осветлување, меморија за 10 последни мерења, осветлен екран, биип функција при мерење, единечно и континуирано мерење, тајмер за гасење……


  Повеќе детали
 • GeoDist 60 GREEN

  8,500.00 денари + ДДВ

  Информации за производот

  “GeoDist®60-GREEN”

  Со својата зелена ласерска точка за нишанење, GeoDist® 60 Green создава јасни услови и мерења  до 60 метри, дури и при неповолни услови на видливост.

   

  Карактеристики:

   

  *Растојание/Површина/Волумен

  *Континуирано мерење/Минимум/Максимум

  *Собирање/одземање

  *Осветлен дисплеј

  *1/4″ навој за монтажа на статив

  *Мерење на наклон 4 x 90

  *Мерна рамнина: предна, задна, врска со статив

  *Питагорина теоремаФункции на Питагора

  *Автоматско мерење на растојание (преку мерење на навалување)

  *Автоматско мерење на висината (преку мерење на наклон)

  *Меморија (20 последни измерени вредности)

  Комплетот содржи:
  NiMH батерии
  USB кабел за полнење
  Футрола
  Ремен за рака


  Повеќе детали
 • GeoDist 80

  13,600.00 денари + ДДВ

  За прецизност на целото растојание

  Информации за производот “GeoDist®80”

  GeoDist®80 го олеснува мерењето на отворено благодарение на камерата за пронаоѓање цели.

  Зумирањето со 4x снима точни мерења на долги растојанија до 80 метри.

  Карактеристики:

  • Растојание / површина / волумен
  • Континуирано мерење / минимум / максимум
  • Собирање/одземање
  • Поместување +/- & распоредување
  • Приказ во боја / ротирачки
  • Камера за пронаоѓање цели со 4 x зум
  • 1/4″ навој за монтирање на статив
  • Мерење на наклон 4 x 90 °
  • Мерна површина: предна, задна, врска со статив
  • Мерење од точка до точка (3D)
  • Питагорина теорема
  • Автоматско мерење на растојание (преку мерење на наклон)
  • Автоматско мерење на висината (преку мерење на наклон)
  • Трапезоидни мерења
  • Мерен триаголник/круг
  • Цилиндар за мерење на волумен
  • Меморија (1000 последните измерени вредности)
  • Трансфер на податоци преку Bluetooth и USB

  Апликација GeoDist®Connect (Android и Apple)

  Комплетот содржи :
  NiMH батерии
  USB кабел за полнење
  Футрола
  Каишка за на зглоб


  Повеќе детали
 • GeoDist100-TOUCH

  19,000.00 денари + ДДВ

  Сите функции во една алатка

  Информации за производот:

  GeoDist®100-TOUCH благодарение на  екранот на допир овој ласерски далечиномер Ви овозможува лесно и едноставно мерење  до 100 метри како внатре така и на отворено.

   

  Карактеристики:

   

  *Растојание / површина / волумен

  *Континуирано мерење / минимум / максимум

  *Собирање / одземање

  *Поместување +/- & распоредување

  *Приказ во боја / ротирачки

  *Камера за пронаоѓање цели со 4 x зум

  *1/4″навој за монтирање на  статив

  *Мерење на наклон 4 x 90 °

  *Мерна рамнина: напред, назад, поврзување со статив

  *Мерење од точка до точка (3D)

  *Питагорина теорема

  *Автоматско мерење на растојание (преку мерење на наклон)

  *Автоматско мерење на висината (преку мерење на наклон)

  *Трапезоидни мерења

  *Мерење на површина триаголник / круг

  *Цилиндар за мерење на волумен

  *Меморија (1000 последните измерени вредности)

  *Извоз на податоци преку Bluetooth и USB

  *Апликација GeoDist®Connect (Android и Apple)

  Комплетот содржи:

  NiMH батерии
  USB кабел за полнење
  Футрола
  Каиш


  Повеќе детали
 • Leica Disto D2 New

  15,000.00 денари + ДДВ

  Leica Disto D2 New

  Мал, практичен, разноврсен!

  Овој мал и практичен мерач на ласерско растојание има опсег од 100 m и е опремен со многу интересни функции.

  Опремен со:

  Bluetooth Smart за пренос на податоци на паметни телефони и таблети

  Мултифункционално крајно јазиче за мерење на  агли и рабови

  Опсег на мерење до 100 м

  Технологија на моќност XRange

  Бесплатна апликација iOS, Android

  Јасен , осветлен дисплеј со 3 линии

   


  Повеќе детали
 • Leica DISTO X4

  27,000.00 денари + ДДВ

  Leica DISTO X4 е дизајниран работа во светли услови и на отворено.
  Често мерите надвор?

  Leica DISTO X4 е создаден за такви средини, со вградената камера и покажувач, ви овозможува да ја насочите ласерската точка на DISTOто користејќи дисплеј во боја и со висока резолуција – едноставно поставете ја посакуваната точка за мерење во курсорот на екранот и ќе добиете прецизно мерење.
  DISTO X4 е исто толку паметен колку и удобен за употреба.
  Автоматски ротирачки дисплеј. Внатрешен сензор за навалување за Smart Horizontal. Вклучува и Bluetooth® за пренесување мерењата на вашиот компјутер или мобилен уред.
  Работете непречено со апликацијата DISTO Plan App.


  Повеќе детали
 • -5%

  PD 58N(South)

  8,200.00 денари + ДДВ 7,800.00 денари + ДДВ

  PD 58N е ласерски далечиномер наменет за употреба како за во затворен простор така и за на отворено.


  Повеќе детали
 • -18%

  PD 56N (SOUTH)

  5,950.00 денари + ДДВ 4,850.00 денари + ДДВ

  PD – 56N е издржлив и многуфункционален ласерски далечиномер, со извонредна заштита од влага и прашина. Наменет е претежно за мерења во затворен простор. Одличен баланс на цена –функционалност. Можност на избор на страна на мерење, плус/минус функција, мерење на површина и волумен и питагорина теорема.


  Повеќе детали
 • Leica Disto X3

  21,000.00 денари + ДДВ

  Лоши услови за осветлување? Можеме да ви помогнеме да осветлите.

  DISTO X3 има светла, обоена позадина со осветлување, за мерења во сите видови услови, почнувајќи од мерења во мрак  до мерења на отворено и во услови на јака сончева светлина.

  Издигнете ги мерењата на повисоко ниво.

  X3 е првото DISTO што е компатибилнo со DST 360, паметен паножец и адаптер кој ги проширува можностите за мерење со вашиот X3. Со DST 360, вашиот X3 се претвора во професионална мерна станица – може да направите мерења од точка до точка (P2P) од една локација.

  Способен за технологија за мерење од точка до точка (P2P). Кога се користи со DST 360, X3 може да комбинира податоци за ротација, агол и растојание за да произведе многу точни мерења од точка до точка (P2P), што ви овозможува прецизно да ги мерите растојанијата помеѓу двете точки од трета позиција.

  Направете го ова ДИСТО уште попаметно.

  Користете ја апликацијата DISTO Plan App за пристап до функциите Sketch, Document и Smart Room,  за да креирате детални планови за основата и ѕидовите  подготвени за CAD цртеж, вклучително и вратите и прозорците. Можете да ги експортирате  вашите планови како датотеки  во .DXF или .DWG формат.


  Повеќе детали
 • GeoDist30 geo-FENNEL

  4,100.00 денари + ДДВ

  “GeoDist® 30”

  Исклучително мал,  лесен и едноставен за употреба

  Алатка што ја собира и во најмалиот џеб

  Лесен за употреба, пространа тастатура со големи копчиња

  Карактеристики:

  Мерење на должина, површина, волумен

  Референтна точка: напред, назад

  Автоматско исклучување

  Осветлен дисплеј

  Единици mm, ft, инч

  Акустичен сигнал што го потврдува мерењето


  Повеќе детали

Прикажани сите 11 производи