Прикажани сите 9 производи

 • Професионален ротирачки ласер Spectra LL300S

  86,800.00 денари + ДДВ

  Професионалниот ротирачки ласер Spectra LL300S со приемникот  HS760 преставуваат идеален пар за решавање на вашите професионални задачи во градежништвото.

  Автоматско самонивелирање

  Точност   1.5mm @ 30 m

  Работен опсег  800 m дијаметар

  Едноставна работа со едно копче за брзо стартување

  Аларм при промена на положба и висина на инструментот – единицата престанува да се ротира за да избегне погрешни отчитувања

  Рачен режим на наклон со една оска, рачно и со далечински управувач RC601(опција))

  Достапен комплет  со статив и летва

  Цена со статив и летва е 95300,00+ДДВ

  Исклучително издржлив и пренослив

  5 години гаранција


  Повеќе детали
 • Професионален ротирачки ласер со двоен наклон Spectra GL1425C

  189,000.00 денари + ДДВ

  Професионалниот ротирачки ласер со наклон по X и Y по оска Spectra GL1425C со приемникот  HS760 преставуваат идеален пар за решавање на вашите професионални задачи во градежништвото.

  Автоматско самонивелирање

  Точност   1.5mm @ 30 m

  Работен опсег  800 m дијаметар

  Едноставна работа со едно копче за брзо стартување

  Аларм при промена на положба и висина на инструментот – единицата престанува да се ротира за да избегне погрешни отчитувања

  Рачен режим на наклон со една оска, рачно и со далечински управувач RC601(опција))

  Достапен комплет  со статив и летва

  Цена со статив и летва е 204600,00+ДДВ

  Исклучително издржлив и пренослив

  5 години гаранција

  Апликации:

  Израмнување  и ископ

  Израмнување на бетонски форми и плочи

  Општа конструкција вертикално и косо порамнување и израмнување

  Спортски терени, тениски игралишта и патеки

  Насипи на патишта со стрмни падини и брегови на канали

  Рампи и дренажа


  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер FL 105H geo-FENNEL

  48,000.00 денари + ДДВ

  FL 105H

  Најновата генерација на хоризонтални ласери.

  Нов концепт на погон и механизам за самонивелирање.

  Робустен, стабилен и прецизен на температурата.

  Ниско триење за намален работен шум.

  Подобрено траење на батеријата.

   

  карактеристики

  Самоизрамнувачки ротирачки ласер за хоризонтални апликации

  Најлесна работа – само 3 копчиња

  Работна површина со дијаметар од 600 m

  Заштита на прашина / вода IP 65

  Функција за автоматско наклонување

  Функција VWS (заштита од ветер од вибрации)

  Исклучувањекога е  надвор од опсегот на самонивелирање

  Комплетот содржи:

  • Ласер FL 105H
  • Ресивер FR 45 со држач
  • пакет батерии
  • полнач
  • Резервен шаржер за алкални батерии
  • Транспортен куфер

  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер FL 220HV

  48,000.00 денари + ДДВ

  FL 220HV  е наједноставен ротирачки ласер со моторно самонивелирање

  Автоматски самонивелирачки хоризонтален и вертикален ласер.

  За широк спектар на внатрешни и надворешни работи.

  Најлесна работа – само 3 копчиња.

  Само вклучете го и започнете.

  Работна површина со дијаметар до 400 m

  Заштита на прашина / вода IP 54

  Вертикален ласерски висок под 90о

  Функција за автоматско наклонување

  Исклучување кога е  надвор од опсегот на самонивелирање

  Мануелни  функции

  Комплетот содржи:
  *Ласер FL220HV
  *Приемник FR 45
  * Полнач
  *Резервен шаржер за батерии
  *Транспортен ранец
  * Упатство за работа
  *** Подарок заштитни наочари


  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер FL 300HV-G EasyGRADE geo-FENNEL

  78,430.00 денари + ДДВ

  Наједноставен ротирачки ласер со наклон

  Многу корисници сметаат дека ласерите со наклон со 2 оски се премногу комплицирани, скапи или преоптоварени со премногу функции. Новиот FL 300HV-G EasyGRADE е решението на тие проблеми!

  Едноставно поставете ја процентуалната вредност на наклонот на X-оската користејќи ги копчињата % на ласерот и  готово.

  Идеално за градежни работи како: ископ и уредување на ровови за канализација, дренажи, водовод, ископ на темели и градежни јами и др. Како и поплочување и хортикултурно уредување

  Опсегот од 0,1% до 6,9% ги опфаќа повеќето барања за едноставни апликации на наклон

  Y оската може да биде оставена хоризонтално(по дифолт) или со далечинскиот управувач да се дотера мануелно на посакуваниот %.

  Карактеристики

  Хоризонтално : Самонивелирање

  Нумеричко прилагодување на наклонот на X-оската

  Рачнаприлагодување  на Y-оската со далечински управувач

  Вертикално : Самонивелирање

  Порамнување на оската на Y-оската со далечински управувач

  Функција за автоматско наклонување

  Функција VWS (заштита од ветер од вибрации)

  Ласерски вертикален висок под 90о

  Заштита на прашина / вода IP 66

  Комплетот содржи:

  *Ротирачки ласер FL 300HV-G EasyGRADE

  • Ресивер FR 45
  • Далечински управувач
  • Заштитни наочари
  • Полнач за батерии
  • Резервен шаржер
  • Транспортен куфер

  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер Spectra LL100N

  48,000.00 денари + ДДВ

  Spectra LL100N со приемникот  HR320 преставуваат идеален пар за решавање на вашите професионални задачи во градежништвото.

  Автоматско самонивелирање

  Точност   3mm @ 30 m

  Работен опсег  350 m дијаметар

  Едноставна работа со едно копче за брзо стартување

  Аларм при промена на положба и висина на инструментот – единицата престанува да се ротира за да избегне погрешни отчитувања

  Рачен режим на наклон со една оска (со далечински управувач RC601(опција))

  Достапен комплет  со статив и летва

  Цена со статив и летва е 50500,00+ДДВ

  Исклучително издржлив и пренослив

  2 години гаранција

   


  Повеќе детали
 • -9%

  Ротирачки ласер geo-FENNEL FL 190 A

  35,100.00 денари + ДДВ 32,000.00 денари + ДДВ

  Ротирачки ласер Geo- FENNEL 190 A  е потполно автоматизиран ротирачки ласер за хоризонтални и вертикални апликации наменет за професионална употреба.

  Карактеристики:

  • Потполно автоматизиран ласер за употреба во затворен и отворен простор.
  • Видлив ласерски зрак
  • Моментално хоризонтирање
  • Функција на следење по хоризонтала и вертикала
  • Перманентен ветрикален ласерски зрак .
  • 3 брзини на ротирање
  • Моќно куќиште заштитено од низок притисок, прашина и влага IP 54
  • Може да се користи со NiMH или алкални батерии
  • Цврста конструкција на заштитата на ротирачкиот ласер
  • Само уште 2 примероци на лагер

  Повеќе детали
 • Ротирачки ласер geo-FENNEL FL 190 A GREEN

  40,380.00 денари + ДДВ

  Ротирачки ласер Geo- FENNEL 190 A  GREEN е потполно автоматизиран ротирачки ласер за хоризонтални и вертикални апликации наменет за професионална употреба.

  Карактеристики:

  • Потполно автоматизиран ласер за употреба во затворен и отворен простор.
  • Двојно повидлив зелен ласерски зрак
  • Моментално хоризонтирање
  • Функција на следење по хоризонтала и вертикала
  • Перманентен ветрикален ласерски зрак .
  • 3 брзини на ротирање
  • Моќно куќиште заштитено од низок притисок, прашина и влага IP 54
  • Може да се користи со NiMH или алкални батерии
  • Цврста конструкција на заштитата на ротирачкиот ласер
  • Комплет со фаќач(ресивер) FR45G

  Повеќе детали
 • -11%

  geo-FENNEL FL155 H-G

  115,000.00 денари + ДДВ 102,000.00 денари + ДДВ

  geo-FENNEL FL155 H-G е потполно автоматизиран ротирачки ласер за хоризонтални и вертикални апликации, и работа под наклон(пад) наменет за професионална употреба.

  Се одликува со оптимална функционалност, полн опсег на можности и атрактивен сооднос цена-перформанси.

  Карактеристики:

  • Потполно автоматизиран ласер за употреба на отворен простор, за работа во хоризонтала и под наклон  .
  • Автоматската контрола на хоризонталност го сопира ласерот ако приемникот удрен или поместен, со што се избегнуваат можните грешки при работата
  • Можност за следење вертикалност со вертикалниот ласерски зрак.
  • Дигитално(автоматско) подесување на наклон по 2 оски
  • Функција на скенирање и функција на точка
  • Моќно куќиште заштитено од низок притисок, прашина и влага IP 65
  • Роторот е заштитен со алуминиуски контури и нескршливо стакло
  • Снабден со моќни NiMHбатерии за долготрајно работење
  • Далечинско управување за практично ракување

  Повеќе детали

Прикажани сите 9 производи