Прикажани сите 5 производи

 • Garmin E-Trex 10

  9,880.00 денари + ДДВ

  • Едноставен, цврст дизајн.

  high-sensitivity GPS receiver gps + glonas, waas enabled, со додатоци + координатни системи.мкд за геодетско позиционирање + hightSense reciver app basemap, 18-hour battery life, 160 x 288 pixel display.


  Повеќе детали
 • Garmin E-Trex 20x

  14,380.00 денари + ДДВ

  Affordable, enhanced capability handheld Worldwide basemap with shaded relief; supports TOPO, BlueChart g2® and City Navigator NT®; high-sensitivity GPS receiver; color display; microSD™ card slot; 25-hour battery life; paperless geocaching high-sensitivity, WAAS-enabled GPS receiver and HotFix® satellite prediction, the first-ever consumer-grade receivers that can track both GPS and GLONASS satellites simultaneously.


  Повеќе детали
 • Garmin E-Trex 30

  16,980.00 денари + ДДВ

  Affordable, enhanced capability handheld Worldwide basemap with shaded relief; supports TOPO, BlueChart g2® and City Navigator NT®; barometric altimeter; 3-axis electronic compass; high-sensitivity GPS receiver; color display; microSD™ card slot; 25-hour battery life; paperless geocaching high-sensitivity, WAAS-enabled GPS receiver and HotFix® satellite prediction, the first-ever consumer-grade receivers that can track both GPS and GLONASS satellites simultaneously.


  Повеќе детали
 • Garmin Dakota 20

  15,990.00 денари + ДДВ

  • Напреден, цврст дизајн, 2.6″ екран на допир
  • Инсталирани дигитални мапи, touchscreen, high-sensitivity GPS ресивер со овозможени WAAS /EGNOS, колор дисплеј, microSD™ картичка
  • Инсталирана детална карта, Внесување на скенирани растерски подлоги
  • Импортирање на сателитски снимки дирекно во уредот (BirdsEye™ Satellite Imagery)


  Повеќе детали
 • Garmin GPSMAP 64 sc topo

  29,980.00 денари + ДДВ

  • Напреден, цврст дизајн, водоотпорен со IPX7
  • Инсталирани дигитални мапи, high-sensitivity GPS ресивер ( helix антена) со овозможени WAAS /EGNOS, колор дисплеј, голема вградена меморија + microSD™ картичка
  • Фото-камера, опција поврзување на фотографија со координати за точки од интерес.
  • Инсталирана детална карта

  Картографски опции:
  • Внесување на скенирани растерски подлоги.
  • Импортирање на сателитски снимки дирекно во уредот (BirdsEye™ Satellite Imagery)


  Повеќе детали

Прикажани сите 5 производи