Прикажани сите 2 производи

 • -4%

  Локатор C.Scope MXL2

  80,600.00 денари + ДДВ 77,500.00 денари + ДДВ

  ЛОКАТОР  C SCOPE MXL2

  MXL2 преставува прецизен локатор на цевки и кабли , со кој може со голема точност  да се  лоцираат  , идентификуваат  и следат подземните инсталации . Користењето на додатна фреквенција за детекција и иновативните нови функции значително ја зголемуваат резолуцијата и точноста при откривање и следење на подземните инсталации.

  Локаторот MXL2 дава најдобри резултати кога се користи заедно со моќниот и повеќефреквенциски трансмитер MXТ2.

  MXL2 поседува голем број на функции кои се дизајнирани да помогнат при лоцирање, следење и  да се избегне ризикот од повредување и прекин на подземните инсталации . Една од најважните такви функции е ADST т.е. Автоматско Дневно Самотестирање.

  Што значи локаторот при првото вклучување секој ден сам прави тест на точност и калибрација , со што се избегнуваат можните погрешности при работата во текот на денот.


  Повеќе детали
 • -9%

  Трансмитер C.Scope MXT2

  65,900.00 денари + ДДВ 59,900.00 денари + ДДВ

  Трансмитер C.Scope MXT2

  Новиот C.Scope MXT2 Трансмитер  е идеален партнер за локаторот    MXL2 . Големиот опсег на работни фрекфенции и можноста за зголемување на излезната моќ е проектирана да ги направи локаторот MXL2 и  трансмитерот MXT2 исклучително моќна комбинација за лоцирање на подземни инсталации .


  Повеќе детали

Прикажани сите 2 производи