Бипод B18 geo-FENNEL

9,460.00 денари + ДДВ

Бипод за крут висок, за ГПС или крути висоци со призма.
Производот направен од алуминиум, што го прави издржлив и лесен за работа.
Работен опсег на биподот е од 1.10 до 1.80 м
Брзи пнеуматски амортизери за истегнување и соборање на ногарите
Може да подржи крут висок од 19 до 38 мм дијаметар
Сигурен шраф за прицврстување на крутите висоци
Тежина 2.00 кгр
Комплетот содржи: бипод, држач за ногарите на биподот и најлонска футрола.

Повеќе детали
Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Бипод B18 geo-FENNEL”