-4%

Вкрстен ласер FL 40 Selection PRO

14,000.00 денари + ДДВ 13,400.00 денари + ДДВ

Професионален вкрстен ласер FL 40 Selection PRO geo-FENNEL Германија.
• 1 ласерски крст
• Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно
• Самохоризонтирачка функција
• Аларм (визуелен) кога е надвор од хоризонтала
• Мултифункционален монтирачки дел
Комплетот содржи:
• Инструмент
• Сет за монтирање
• 3 алкални батерии и торбица
Гаранција – 24 месеци .

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики

Опсег на самонивелирање ± 3°
Точност ± 3 mm / 10 m
Работен опсег 30 m* (радиус)
Хоризонтален опфат 135°
Вертикален опфат 150°
Напојување 3 x AA Alcaline
Време на работење (сите линии вклучени) 40 h
Заштита од прашина /влага IP 54
Ласерска диода/ class 635 nm / 2
Температурен опсег -10°C to +45°C
Тежина (инструмент со батерии) 0.4 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вкрстен ласер FL 40 Selection PRO”