-12%

Вкрстен ласер FL40- Pocket II HP geo-FENNEL

12,000.00 денари + ДДВ 10,500.00 денари + ДДВ

* Вкрстен ласер ( хоризонтален и вертикален)
* Повеќефункционален сет за монтирање :
– за монтажа на ѕид
– магнетски држач
– 5/8” и ¼ “ навои за монтажа на статив
* Кочница за безбеден транспорт
* Визуелен и звучен аларм кога е надвор од хоризонтална положба
* Пулсирачки ласер (функција) за користење со приемниk FR55 (опција)

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики

Опсег на самонивелирање                        ± 4о

Точност                                                           ± 3мм /10 м

Далечина на работа без приемник         20 м *

Далечина на работа со приемник           60 м

Време на работа со еден сет батерии    48 часа

Напојување                                                    3х1,5 V  АА  Алкални батерии

Ласерска диода /класа                                635 нм/2

Ниво на заштита                                           IP 54

Тежина                                                            0,8 кгр

*Зависно од осветленоста на просторот

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Вкрстен ласер FL40- Pocket II HP geo-FENNEL”