-13%

Електронски агломер A Digit 75

13,500.00 денари + ДДВ 11,800.00 денари + ДДВ

Робустен електронски агломер изработен од анодизиран алуминиум.
Карактеристики:
– Мерење на агол
– Додавање на агли
– Режим на сложен агол
– Достапен со должина од 50 см и 75 см

Производот има гаранција од 24 месеци

Повеќе детали

Технички карактеристики:

– Опсег на работна температура: -10 ° C до + 50 ° C
– Напојување: 2 x AA алкални
– Мерење на агли: 0 ° – 225 °
– Дигитална аголна точност: ± 0,1 °
– Отчитување: 0,05 °
– Точност на либелата: 0,057 ° (1 mm / m)
– Време на работа со еден сет батерии : 100 ч
– Тежина (инструмент со батерија): 0,9 кг, 1,1 кг
– Должина(разложена): 1410 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Електронски агломер A Digit 75”