-33%

Издавање на Тотална станица GeoMax Zoom 50-2″

4,500.00 денари + ДДВ 3,000.00 денари + ДДВ

Цени на изнајмување :

од  1 – 7     дена  ……. 4500 денари / ден

од  7 – 30 дена ………3800 денари / ден

над  30 дена    ………   3000 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет) а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 250 000 денари .

Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

Комплетот кој се издава се состои од:

  • Тотална станица
  • Основна  батерија
  • Полнач за батеријата
  • Кабел за приклучување со компјутер
  • Статив
  • Крут висок
  • Призма
Повеќе детали

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Издавање на Тотална станица GeoMax Zoom 50-2″”