-19%

Комплет Локатор и Трансмитер EziCat550i/EziTexT100

159,000.00 денари + ДДВ 129,000.00 денари + ДДВ

Geomax EziCat 550i+EziTex T100

 

Локаторите на подземни инсталации Geomax  EZiSYSTEM i-Series , се наменети за лоцирање и следење на подземни инсталации, енергетски, телекомуникациони кабли и цевки  до длабочина од 3 метри.

Во комбинација со Трансмитерот  EzitexT100 може да се лоцира и длабочината на подземните инсталации.

Бидете сигурни кај копате, со мала инвестиција избегнете несакани последици при изведување  на земјаните работи.

*На нашиот сајт во одделот Galerija>Downloads, можете да најдете детален опис на  Локатори и Трансмитери  и упатство за трагање.

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

 • Начини на трагање :
 • Power                                                                50Hz
 • Radio                                           15 kHz – 60kHz
 • Auto                                 power +radio+33kHz
 • Transmiter mode                            8kHz, 33kHz
 • Длабочина                                 0,1 м до 3,00 м
 • Точност на одредување на длабочина     10%
 • Напојување                                    6АА Alcaline
 • Време на работење/сет батерии               40 ч
 • Димензии                                 276х250х85 мм
 • Тежина                                                         2.7 кгр

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Комплет Локатор и Трансмитер EziCat550i/EziTexT100”