-5%

Комплет нивелир SOUTH ATLAS 32

17,640.00 денари + ДДВ 16,800.00 денари + ДДВ


Комплетот Нивелир  SOUTH ATLAS  32 со  ногари и алуминиумска нивелманска летва преставува одличен комплет, кој обезбедува висока точност и сигурност  при работата.

 Едноставен и лесен за работа и ректификација.

Повеќе детали
Категорија:

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

Комплетот содржи:
– Нивелир SOUTH NL-G 32
– алуминиумски ногари
– 5м.телескопска нивелманска летва
Технички карактеристики:
Зголемување на објективот 32Х
Средна грешка на двоен од на 1 км +/-1 мм
Отвор на објективот 36 мм
Најкратко фокусно растојание 0,6 м
Тежина 1,5 кгр