-55%

Користен дигитален нивелир Leica Sprinter 150M

83,400.00 денари + ДДВ 37,750.00 денари + ДДВ

– Дигитален нивелир Leica Sprinter 150M користен.

Комплетот содржи:

  • Дигитален нивелир Leica Sprinter 150M
  • Кабел за пренос на податоци
  • CD со драјвери и инсталациони програми
  • Транспортни каиши
  • Транспортен куфер
  • Упатство за работа
  • Производот е користен , со гаранција од 3 месеци
  • Може да се докоплетира со баркод летва и ногари
  • Година на произвосдство 2008
Повеќе детали
Категорија:

Технички спецификации:

 

Електронско мерење со баркод летва: 1,5мм/км двоен од

Оптичко мерење: 2,5мм/км двоен од

Точност при мерење на должина: 10 mm за D ≤ 10 m и за D> 10 m

Опсег на мерење(електронски): 2-100 м

Единствени и режими за мерење на следење

Компензатор: Магнетен со пригушено нишало

Телескоп: Зголемување 24x

Ниво на заштита : IP55

Тип на напојување: 4 АА батерии

Целосна тежина: 2,5 кгр.

Внатрешна меморија до 1000 точки.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Користен дигитален нивелир Leica Sprinter 150M”