Медиум алуминиумски статив NIVELLER

5,260.00 денари + ДДВ

Алуминиумски статив (медиум) NIVELLER

Главата, стегите и врвовите се изработени од издржлив челик. Благодарение на ексцентричните стеги, прилагодувањето на висината на нозете е мазно и ефикасно. Стативот има практична транспортна рачка. Тој е многу лесен, што го олеснува транспортот. Употребата на универзален шраф (5/8 “) во комбинација со рамна глава обезбедува стабилно држење на инструментот. Стативот ви овозможува да ги монтирате практично сите инструменти достапни на пазарот. Идеален е за оптички и дигитални нивелири, ротациони ласери, ласери со вкрстена линија, точни ласери, теодолити и тотални станици. Отпорен е на неповолни временски услови, што гарантира негова долгогодишна употреба.

Повеќе детали
Категорија:

Технички податоци:

Минимална висина: 97 см

Максимална висина : 170 см

Материјал: алуминиум

Навој на перото: 5/8 “

Тип на брава: клик затварачи и шрафови

Тежина: 3,5 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Медиум алуминиумски статив NIVELLER”