Мерна лента: BMI Basic – 50m

4,800.00 денари + ДДВ


Овој производ е член на фамилијата BMI која е светски лидер во производството на мерни летни. Ултра квалитетна лента сместана е во лесна, ергономична и флексибилна рамка што гарантира точност при мерењето и леснотијата при положувањето.

Повеќе детали