-5%

Крст ласер Geo1X-360 GREEN geo-Fennel

20,150.00 денари + ДДВ 19,150.00 денари + ДДВ

Потполно автоматизиран крст ласер Geo1-X 360 GREEN

Мулти-функционален за голем број на градежни апликации како за внатрешна така и за надворешна употреба, идеален при изработка на кошулици, подови, монтажа на гипс картон.

  • Три -Ласер линии , една хоризонтална 360°  и една вертикална линија 135°
  • Li-Ion батерија
  • Компактен & рачна големина
Повеќе детали
Категорија:

ОПИС

Високопрофесионален крст ласер Geo1-X360 GREEN  geo-FENNEL Германија.

*Зелен ласерски зрак, двојно повидлив од црвениот.
• 135 степени вертикална ласерска линија
• 360 степени хоризонтална линија
• Ласерски висок
• Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно
• Самохоризонтирачка функција
• Аларм (аудио и визуелен) кога е надвор од хоризонтала
• Мултифункционален монтирачки дел
Комплетот содржи:
• Инструмент
• Мултифункционален монтирачки сет
• Полнач
• Кутија алкални батерии
• Магнетска цел
• Кутија
Производот е со гаранција од 24 месеци .

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Самонивелирачки опсег                                               +/- 30

Точност                                                                              +/- 3мм/10м

Работен опсег без приемник                                       30м*(радиус)

Работен опсег со приемник                                       50м(радиус)

Тип на батерија                                                                Li-Ion

Време на работење (со сите линии вклучени)       10 h

Ниво на заштита                                                              IP54

Ласерска диода/класа                                                   635 nm/2

Температура (работен опсег)                                     -10оС до + 45оС

Димензии :                                                                        140 x 130 x 80 mm

Тежина (инструмент со батерија):                             0,65 кг

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Крст ласер Geo1X-360 GREEN geo-Fennel”