-12%

Повекелиниски ласер Geo6-XP GREEN

42,500.00 денари + ДДВ 37,510.00 денари + ДДВ

Потполно автоматизиран мултилиниски ласер Geo6-XP GREEN

Мулти-функционален за голем број на градежни апликации како за внатрешна така и за надворешна употреба, идеален при изработка на кошулици, подови, монтажа на гипс картон.

  • Три  360°-Ласер линии , една хоризонтална и две вертикални линии
  • Li-Ion батерија
  • Компактен & рачна големина
Повеќе детали
Категорија:

ОПИС

Високопрофесионален Повеќелиниски ласер Geo6-XP GREEN  geo-FENNEL Германија.

*Зелен ласерски зрак, двојно повидлив од црвениот.
• 360 степени вертикална ласерска линија
• 360 степени хоризонтална линија –форма од 5 ласерски крста
• Ласерски висок
• Ласерските линии се вклучуваат и исклучуваат одделно или заедно
• Самохоризонтирачка функција
• Аларм (аудио и визуелен) кога е надвор од хоризонтала
• Мултифункционален монтирачки дел
Комплетот содржи:
• Инструмент
• Мултифункционален монтирачки сет
• Полнач
• Кутија алкални батерии
• Магнетска цел
• Кутија
Производот е со гаранција од 24 месеци .

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Самонивелирачки опсег                                               +/- 30

Точност                                                                              +/- 2мм/10м

Работен опсег без приемник                                       80м*(радиус)

Работен опсег со приемник                                         140м(радиус)

Тип на батерија                                                                Li-Ion

Време на работење (со сите линии вклучени)       14 h

Ниво на заштита                                                              IP54

Ласерска диода/класа                                                   635 nm/2

Температура (работен опсег)                                     -10оС до + 45оС

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Повекелиниски ласер Geo6-XP GREEN”