Ресивер(фаќач) за линиски и крос ласер FR 55

9,500.00 денари + ДДВ

Универзален приемник(ресивер)  за ласери со црвени и зелени зраци.

Индикација за висина со LED диоди и дисплеј

Одговара за ласери со црвена и зелена ласерска линија

Екран за висина со 3- LED диоди напред , странично, горе  и голем дисплеј од предната страна

Држач(кламп) за прицврстување на летва

Звучен сигна за висинакој може да се исклучи

Автоматско исклучување ( после одреден период на некористење)

Повеќе детали
Категорија:

Технички податоци

Екран: Голем преден дисплеј

LED диоди: напред, странично, одозгора

Точност ± 1 mm

Тонови 3

Време на работа 100 ч

Напојување 1 x 9V

Тон на исклучување   да

Автоматско исклучување     да

Вградени винтови  да

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ресивер(фаќач) за линиски и крос ласер FR 55”