Роботизирана тотална станица GeoMax ZOOM 75

810,000.00 денари + ДДВ

Роботизирани тотални станици GEOMAX ZOOM 75:

Zoom75 А5  5”……………810 000.00 +ДДВ

Zoom75 А5   3”……………870 000.00 +ДДВ

Zoom75 А5   2”……………910 000.00 +ДДВ

Zoom75 А5   1”……………975 000.00 +ДДВ

Zoom75 А10 5”……………870 000.00 +ДДВ

Zoom75 А10 3”……………900 000.00 +ДДВ

Zoom75 А10 2”……………940 000.00 +ДДВ

Zoom75 А10 1”……………985 000.00 +ДДВ

 • Серијата А10 е со ЕДМ кој во режим без призма има досег до 1000 метри
 • Серијата А5 е со ЕДМ кој во режим без призма има досег до 500 метри

Zoom75 е еден од вистинските предводници на портфолиото GeoMax TPS.

Со напредна технологија STReAM360, оваа тотална станица за самостојно работење на едно лице значително го минимизира времето на секоја  задача и ги максимизира вашите перформанси и прецизност. Во комбинација со теренскиот софтвер X-PAD, корисничкото и флексибилно решение го олеснува  дигитализирањето на вашето градилиште и воопшто на сите геодетски задачи.

 • Наведените цени се однесуваат за тотална станица, карбонски крут висок и призма 360°
 • Во дадените цени не е вклучен софтвер и ZRT82 long-range bluetooth рачка, за конфигурирање на on-board софтверот најдобро е да се одлучи при порачување на инструментот.
 • ** ZOOM 75 има јак вграден bluetooth, често за на градилиште не е потребна надградба со ZRT82 long-range bluetooth рачка.
 • Во цената не е вклучен контролер и програма за работа за контролерот.
 • Сите модели основно се со еден екран(тастатура), доколку сакате да порачате двостран пожелно е тоа да се направи при основната порачка. Цената на дополнителен екран(тастатура) изнесува 92 000.00 денари + ддв
 • Горенаведените цени се ориентациони, Geomax и  Гео-Интер ДООЕЛ го задржуваат правото на измена на цените без претходна најава.
 • Поради зголемената побарувачка, рок на испорака на Роботизираните тотални станици се движи од 1 до 2 месеци од комплетирање на порачката.
 • Сите производи имаат 12 месеци гаранција, со можност за продолжување до 36 месеци
 • Во соработка со авторизираниот сервис на Metrica,  Гео-Интер Ви обезбедува брза и навремена услуга, во и надвор од гарантниот рок.
Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Роботизирана тотална станица GeoMax ZOOM 75”