Роботизирана Тотална станица GEOMAX ZOOM 95

1,050,000.00 денари + ДДВ

Роботизирани тотални станици GEOMAX:

Zoom95 А5  5”…………….1 050 000.00 +ДДВ

Zoom95 А5   3”…………1 200 000.00 +ДДВ

Zoom95 А5   2”…………1 350 000.00 +ДДВ

Zoom95 А5   1”…………1 500 000.00 +ДДВ

Zoom95 А10 5”…………1 150 000.00 +ДДВ

Zoom95 А10 3”…………1 300 000.00 +ДДВ

Zoom95 А10 2”…………1 450 000.00 +ДДВ

Zoom95 А10 1”…………1 600 000.00 +ДДВ

  • Серијата А10 е со ЕДМ кој во режим без призма има досег до 1000 метри
  • Серијата А5 е со ЕДМ кој во режим без призма има досег до 500 метри

Zoom95 е вистински предводник на портфолиото GeoMax TPS.

Со напредна технологија STReAM360, оваа тотална станица за самостојно работење на едно лице значително го минимизира времето на секоја  задача и ги максимизира вашите перформанси и прецизност. Во комбинација со теренскиот софтвер X-PAD, корисничкото и флексибилно решение го олеснува  дигитализирањето на вашето градилиште и воопшто на сите геодетски задачи.

  • Наведените цени се однесуваат за тотална станица, карбонски крут висок и призма 360°
  • Во цената не е вклучен контролер и програма за работа за контролерот.
  • Сите модели основно се со еден екран(тастатура), доколку сакате да порачате двостран пожелно е тоа да се направи при основната порачка. Цената на дополнителен екран(тастатура) изнесува 92 000.00 денари + ддв
  • Горенаведените цени се ориентациони, Geomax и  Гео-Интер ДООЕЛ го задржуваат правото на измена на цените без претходна најава.
  • Поради зголемената побарувачка, рок на испорака на Роботизираните тотални станици се движи од 1 до 2 месеци од комплетирање на порачката.

Сите производи имаат 12 месеци гаранција, со можност за продолжување до 36 месеци

  • Во соработка со авторизираниот сервис на Metrica,  Гео-Интер Ви обезбедува брза и навремена услуга, во и надвор од гарантниот рок.
Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Роботизирана Тотална станица GEOMAX ZOOM 95”