Роботизирана тотална станица Leica TCA 1103

130,000.00 денари + ДДВ

Инструментот има едностран дисплеј со нумеричка и азбучна тастатура

Двоосен компензатор.

Инструментот е во одлична работна состојба, може да се проба со претходно закажување на термин.
Опција за симнување и внесување на точки преку кабел, СД карта или со Bluetooth.
Година на производство 1998
Гаранција: 30 дена

Повеќе детали
Категорија:
  • Агловна точност 3″
  • Точност при мерење на должини    2mm + 2ppm
  • Двоосовински компензатор
  • Оптички висок

Комплетот се состои од:

* Тотална станица
*Основна и резервна батерија
*Полнач за батериите
*Кабел за приклучување со компјутер*
*СД картица
*Транспортна кутија

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Роботизирана тотална станица Leica TCA 1103”