Ротирачки ласер FL 105H geo-FENNEL

49,000.00 денари + ДДВ

FL 105H

Најновата генерација на хоризонтални ласери.

Нов концепт на погон и механизам за самонивелирање.

Робустен, стабилен и прецизен на температурата.

Ниско триење за намален работен шум.

Подобрено траење на батеријата.

 

карактеристики

Самоизрамнувачки ротирачки ласер за хоризонтални апликации

Најлесна работа – само 3 копчиња

Работна површина со дијаметар од 600 m

Заштита на прашина / вода IP 65

Функција за автоматско наклонување

Функција VWS (заштита од ветер од вибрации)

Исклучувањекога е  надвор од опсегот на самонивелирање

Комплетот содржи:

  • Ласер FL 105H
  • Ресивер FR 45 со држач
  • пакет батерии
  • полнач
  • Резервен шаржер за алкални батерии
  • Транспортен куфер
Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

Опсег на самонивелирање: ± 5 °

Хоризонтална точност: 1,0 mm / 10 m

Видлив ласерски зрак: црвена

Напојување: NiMH

Функција VWS: Да

Брзина на вртење вртежи во минута: 800

Самонивелирање: хоризонтално

Заштита на прашина / вода: IP 65

Опсег на температура: -20 ° до + 50 ° C

Функција на наклон: Да

Време на работа: 12 ч со едно полнење

Ласер  класа: 2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ротирачки ласер FL 105H geo-FENNEL”