Ротирачки ласер FL 220HV

42,700.00 денари + ДДВ

FL 220HV  е наједноставен ротирачки ласер со моторно самонивелирање

Автоматски самонивелирачки хоризонтален и вертикален ласер.

За широк спектар на внатрешни и надворешни работи.

Најлесна работа – само 3 копчиња.

Само вклучете го и започнете.

Работна површина со дијаметар до 400 m

Заштита на прашина / вода IP 54

Вертикален ласерски висок под 90о

Функција за автоматско наклонување

Исклучување кога е  надвор од опсегот на самонивелирање

Мануелни  функции

Комплетот содржи:
*Ласер FL220HV
*Приемник FR 45
* Полнач
*Резервен шаржер за батерии
*Транспортен ранец
* Упатство за работа
*** Подарок заштитни наочари

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:

Опсег на самонивелирање: ± 5 °

Вертикална точност:  1,5 mm / 10 m

Хоризонтална точност:  1,0 mm / 10 m

Видлив ласерски зрак:  црвен

Напојување: NiMH

Рачна функција: Да

Брзина на вртење вртежи во минута: 600

Самонивелирање: да

90 ° ласерски висок: Да

Заштита на прашина / вода: IP 54

Опсег на температура: -20 ° до + 50 ° C

Функција на наклон: Да

Време на работа: 20 ч со едно полнење

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ротирачки ласер FL 220HV”