Ротирачки ласер geo-FENNEL FL 190 A GREEN

40,380.00 денари + ДДВ


Ротирачки ласер Geo- FENNEL 190 A  GREEN е потполно автоматизиран ротирачки ласер за хоризонтални и вертикални апликации наменет за професионална употреба.

Карактеристики:

  • Потполно автоматизиран ласер за употреба во затворен и отворен простор.
  • Двојно повидлив зелен ласерски зрак
  • Моментално хоризонтирање
  • Функција на следење по хоризонтала и вертикала
  • Перманентен ветрикален ласерски зрак .
  • 3 брзини на ротирање
  • Моќно куќиште заштитено од низок притисок, прашина и влага IP 54
  • Може да се користи со NiMH или алкални батерии
  • Цврста конструкција на заштитата на ротирачкиот ласер
  • Комплет со фаќач(ресивер) FR45G
Повеќе детали
Категорија:

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ:

Ласер класа                                                2(зелен)

Работен опсег (дијаметар)                    400 метри

Опсег на самохоризонтирање              +/- 3о

Точност (10м)                                           +/- 1,5 мм

Брзина на ротирање                             200,400  и 800 о/м

Напојување                                              3.6V (NiMH)

Време на работење со едно полнење (NiMH) околу  20 часа

Тежина                                                      1,5 Кгр.

Опсег на работна температура          -10оС  до +45оС