-15%

Телескопски статив за ласери FS 40 geo-FENNEL

6,500.00 денари + ДДВ 5,500.00 денари + ДДВ

 

  • Средно-тежок алуминиумски троножец(статив) за ласери со  5/8 ” навој, со рамна глава и додатоци за поголема стабилност. Со централен столб за прилагодување на висината на индструментот.
Повеќе детали
Категорија:
  • Централен елевационен столб / рамна глава
  • Работна висина 95–186 cm заедно со централниот столб
  • Тежина 3.2 kg
  • Можност за подесување на главата по висина до  30 cm
  • Quick clamp system,
  • Каиш за транспорт
  • 5/8“ Штраф за конекција
  • Погоден за полесни ласерски инструменти