-9%

Телескопски статив за ласери FS 30М geo-FENNEL

13,200.00 денари + ДДВ 12,000.00 денари + ДДВ

 

 • Средно-тежок алуминиумски троножец(статив) за ласери со  5/8 ” навој, со рамна глава и додатоци за поголема стабилност. Со централен столб за прилагодување на висината на индструментот.
Повеќе детали
Категорија:
 • Централен елевационен столб / рамна глава
 • Работна висина 80–200 cm
 • Тежина 5.2 kg
 • Можност за подесување на главата по висина до  39 cm
 • Quick clamp system,
 • Каиш за транспорт
 • Ланец за фиксирање на растојанието меѓу ногарите
 • Интегрирани гумени додатоци на ногарите за работа на лизгави површини
 • Отвор за ласерски висок
 • Вградена центрична либела
 • 5/8“ Штраф за конекција