Akcija Staro za Novo

НОВО*

Акција за замена на вашите стари GNSS приемници и Тотални станици.

Гео-Интер ДООЕЛ  Ви овозможува да си набавите нова Геодетска опрема, во замена на вашата  исправна или неисправна стара Геодетска опрема.  

За повеќе информации контактирајте не на  071 207 903

Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Akcija Staro za Novo”