-2%

Digitalen nivelir Leica Sprinter 250M

104,000.00 денари + ДДВ 101,970.00 денари + ДДВ

– Дигитален нивелир Leica Sprinter 250M demo model, состојба на нов.

Комплетот содржи:

  • Дигитален нивелир Leica Sprinter 250M
  • Кабел за пренос на податоци
  • CD со драјвери и инсталациони програми
  • Транспортни каиши
  • Транспортен куфер
  • Упатство за работа
  • Производот е користен , со гаранција од 12 месеци
  • Може да се докоплетира со баркод летва и ногари

 

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:
* Зголемување на објективот 24Х
* Средна грешка на двоен од на 1 км +/-0,7 мм (ISO 17123-2) за дигитално отчитување , 2,5 мм за оптичко отчитување
* Отвор на објективот 36 мм
* Најкратко фокусно растојание 2.0 м( за дигитално отчитување)
* Опсег на мерење 2-100 м за дигитално мерење

* начин на мерење: поединечно и повторувачко( single, tracking)
* Време на мерење < 3″
* Магнетски компензатор
* Вградена меморија 2000 мерења
* USB и RS 232 port
* IP55
* Напојување: 4 АА батерии
* Работа на температура од -20 до +50 степени
* Тежина: 2,5kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Digitalen nivelir Leica Sprinter 250M”