Disto i metro Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL

2,580.00 денари + ДДВ

Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL

НОВО  2 во 1, обично и ласерско метро соединети во едно,

Брзо, точно и економично решение во градежништвото.

За мерење на должина и површина

Ласерската нулта точка е секогаш на задната страна

Должина на лента 5 m, може да се користи одделно

Функција за заклучување на магнетна лента

Копче за заклучување на ременот со автоматско тркалање без чекори

Метален клип за лесно закачување на ременот

USB приклучок за полнење заштитен со капак

Ниско поставен прекинувач за вклучување / исклучување

Автоматско исклучување на уредот

Повеќе детали

Технички карактеристики:

Напојување: Li-Ion

Ласерска класа: 2

Точност: ± 2 mm

Мерење на растојание: до 20 метри

Должина на мерната лента: 5 м

Мерка за точност на лентата: ± 1,5 mm / 5 m

Ширина на мерната лента: 19 mm

Ласер / уред за автоматско исклучување: 30/180 секунди

Ласерска бранова должина: 630-670 nm

Димензија: 83 x 79 x 54 mm

Тежина (уред со батерии): 275 гр

Време на работа: 5 ч

Опсег на температура: 0 ° C до 40 ° C

Резолуција: 1 мм

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Disto i metro Geo tape 2 in 1 geo-FENNEL”