DL Series

59,200.00 денари + ДДВ


  • Автоматско читање: Ги елиминира грешките од погрешно читање и запишување.
  • Висока точност: со правење средина од неколку читања
  • Брзо пресметување: За половина го скратува времето на работа во споредба со традиционалното нивелирање
  • Висока продуктивност: Голем избор на програми , автоматска комензација на грешки
  • Авто меморија: работа без записници ,запомнување на податоците на внатрешна меморија или на СД карта
Повеќе детали
Категорија: