-20%

EFS 15 (geo-FENNEL)

4,950.00 денари + ДДВ 3,950.00 денари + ДДВ

EFS 15 е лесен статив , наменет претежно за работа со нивелир или ротирачки ласери .Се одликува со солидна цврстина , стабилност и лесна монтажа .

Повеќе детали
Категорија: