-9%

EkoDist pro(geo-Fennel)

5,500.00 денари + ДДВ 5,000.00 денари + ДДВ

EkoDist pro(geo-Fennel) е ласерски далечиномер претежно наменет за употреба на градилиште . Се одликува со робустност и истрајност .

Повеќе детали

Технички карактеристики :

Осег на мерење typ. 40 m
Мерење на должини со таргет 50 m*
Точност ± 2,0 mm
Класа на заштита IP 40
Тежина 110 g
Класа на ласер 2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “EkoDist pro(geo-Fennel)”