-9%

FS 24 (geo-FENNEL)

9,900.00 денари + ДДВ 9,000.00 денари + ДДВ

  • Робусен статив за тешки инструменти како нивелири, теодолити, тотални станици, ротирачки ласери и др. Сигурен и лесен за ракување . Висински опсег 105 -170 см , диаметар на главата 140 мм.
Повеќе детали
Категорија:
  • Рамна глава на стативот
  • Работна висина 105–170 cm
  • Тежина 5.4 kg
  • Робусен статив за нивелири, теодолити, тотални станици и ротирачки ласери
  • Quick clamp system(FS 24) или затегање на штраф (FS 24W)
  • Каиш за транспорт
  • Дијаметар на главата  140 mm
  • 5/8“ Перо навој