-10%

FS 20 (geo-FENNEL)

5,500.00 денари + ДДВ 4,950.00 денари + ДДВ

 

  • Статив за лесни инструменти како нивелири , ротирачки ласери и др. Сигурен и лесен за ракување . Висински опсег 105 -165 см , диаметар на главата 123 мм.
Повеќе детали
Категорија: