-20%

Galaxy G1

429,000.00 денари + ДДВ 345,000.00 денари + ДДВ


Од 345,000.00 денари + ДДВ

Достапен во 3 варијанти:
1. 345 000 денари +ДДВ (NET Rover со GSM/GPRS модем)
2. 365 000 денари +ДДВ (GSM/GPRSмодем +UHF Radio )
3. Можност за правење пар, база, ровер по цена од 810 000 денари + ДДВ

SOUTH Galaxy G1 – e GNSS RTK приемник од новото поколение на ГПС уреди наSOUTH, со карактеристичен иновативен дизајн ,компактност и мала тежина (970 гр.).

Најновите технологии кои се користени во изработката на овој уред , обезбедуваат највисока ефективност и леснотија на работење при сите геодетски работи.

Дизајнот и цврстиот корпус на GalaxyG1 му овозможуваат извонредна заштита од влага , прашина и удари.

Новиот Bluetooth 4.0 модул овозможува конекција и заедничко ползување со смартфон , таблет и контролер , гарантирајки брза и стабилна врска.

Galaxy G1 е опремен со најсовремен модул на GNSS приемник кој обезбедува прием на сигнали од сите постоечки сателитски системи (GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo).

Сензорот на наклон кај GalaxyG1 овозможува самокорекција до 30° , што не ослободува од грижата за вертикализација на инструментот и ја зголемува продуктивноста при работата.

Комплетот се состои од:

ГПС приемник

Контролер со држач

Крут висок

Гаранција 24 месеци

Повеќе детали
Категорија: