-17%

Издавање на ГПС Galaxy G1S

5,400.00 денари + ДДВ 4,500.00 денари + ДДВ

 

Цени на издавање :

од  1 – 7     дена  ……. 4500 денари / ден

од  7 – 30 дена ………3500 денари / ден

над  30 дена    ………  2000 денари / ден

  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет) а цената зависи од времетраењето и видот на работата .
  • Истотака е можно изнајмување на комплет база-ровер со надворешно радио и оператор при што цените се зголемуваат за 70% за изнајментата опрема а работниот ден на операторот ќе биде регулиран со посебен договор.

Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 300 000 денари .

Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

Новиот Bluetooth 4.0 модул овозможува конекција и заедничко ползување со смартфон , таблет и контролер , гарантирајки брза и стабилна врска.

Galaxy G1 е опремен со најсовремен модул на GNSS приемник кој обезбедува прием на сигнали од сите постоечки сателитски системи (GPS, ГЛОНАСС, Beidou, Galileo).

Комплетот се состои од:

ГПС приемник

Контролер со држач

Крут висок

 

Повеќе детали

 

  • SOUTH Galaxy G1S – e GNSS RTK приемник од новото поколение на ГПС уреди наSOUTH, со карактеристичен иновативен дизајн ,компактност и мала тежина (970 гр.).Најновите технологии кои се користени во изработката на овој уред , обезбедуваат највисока ефективност и леснотија на работење при сите геодетски работи.Дизајнот и цврстиот корпус на GalaxyG1 му овозможуваат извонредна заштита од влага , прашина и удари.