Garmin Dakota 20

15,990.00 денари + ДДВ


• Напреден, цврст дизајн, 2.6″ екран на допир
• Инсталирани дигитални мапи, touchscreen, high-sensitivity GPS ресивер со овозможени WAAS /EGNOS, колор дисплеј, microSD™ картичка
• Инсталирана детална карта, Внесување на скенирани растерски подлоги
• Импортирање на сателитски снимки дирекно во уредот (BirdsEye™ Satellite Imagery)

Повеќе детали
Категорија: