-13%

geo-FENNEL FL 240 HV

60,000.00 денари + ДДВ 52,200.00 денари + ДДВ

geo-FENNEL FL 240 HV

 • Јасно видлив ласерски зрак
 • 2 ротирачки брзини
 • Различни начини на скенирање
 • Опција на ласерска точка
 • Сетирање на пад (наклон) до +/- 5о (9%) по X и Y оска
 • Постојан вертикален ласерски зрак
 • Автоматско самохоризонтирање
 • Далечинско управување
 • Затворен дел на емитерот кој обезбедува извонредна заштита од прашина и вода.

 

Содржина на комплетот :

 • Ротирачки ласер FL 240 HV
 • Далечински управувач
 • Приемник FR 40 со држач
 • Батерии ( се полнат)
 • Интелигентен полнач
 • Штелувачки сет за монтажа на ѕид . под …
 • Заштитни ласерски наочари
 • Магнетна цел
 • Куфер
Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики :

 • Опсег на самохоризонтирање         +/-  5о
 • Точност по хоризонтала                   +/-  1 мм/10м
 • Точност по вертикала                        +/- 1,5 мм/10м
 • Работен опсег со приемник              700 м (дијаметар)
 • Видлив ласер ( без приемник)        60 м*
 • Скенирање без приемник                60 м*
 • Дотерување на наклон                      +/-  5о ( +/- 9%)
 • Брзина на ротирање                          200,500 ввм
 • Времетраење на работа
 • (зависи од типот на батерии)         24 – 40 ч
 • Темп. на работа                                 -10оС  – + 50 о С
 • Класа на ласер                                    3R
 • Ниво на заштита                                IP54
 • Тежина (само инструмент)             1,95 кгр

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “geo-FENNEL FL 240 HV”