GeoDist30 geo-FENNEL

4,100.00 денари + ДДВ


“GeoDist® 30”

Исклучително мал,  лесен и едноставен за употреба

Алатка што ја собира и во најмалиот џеб

Лесен за употреба, пространа тастатура со големи копчиња

Карактеристики:

Мерење на должина, површина, волумен

Референтна точка: напред, назад

Автоматско исклучување

Осветлен дисплеј

Единици mm, ft, инч

Акустичен сигнал што го потврдува мерењето

Повеќе детали

Технички карактеристики:

Мерење на должини                                0,20 до 50 м

Точност                                                         ± 2,0 мм

Ниво на заштита ( прашина /влага)      IP 54

Димензии                                                  120 x 45 x 26 mm

Работна температура                              0°C to 40°C

Тежина                                                         120 гр.

Ласер класа                                                 2