-14%

GeoDist 50 (geo-Fennel)

6,950.00 денари + ДДВ 5,950.00 денари + ДДВ

GeoDist® 50     е лесен за употреба, брз и прецизен ласерски далечиномер. Мери растојанија до 50 метри со еден допир на копче .

Функции:

Плус и минус  , мерење на површина и волумен , мерење на недостапни страни (теорема на Питагора) , перманентно мерење на должина ,  функција на стејк аут , дисплеј со осветлување, меморија за 10 последни мерења, осветлен екран, биип функција при мерење, единечно и континуирано мерење, тајмер за гасење……

Повеќе детали

Технички карактеристики:

Мерење на должини                                до 50 м

Точност                                                         ± 2,0 мм

Ниво на заштита ( прашина /влага)      IP 54

Тежина                                                         98 гр.

Ласер класа                                                 2

Напојување                                          2ААА батерии

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GeoDist 50 (geo-Fennel)”