-25%

GeoMax ZDL 700 изнајмување

2,000.00 денари + ДДВ 1,500.00 денари + ДДВ

GeoMAx ZDL 700  е идеален спој на прецизност, едноставност и сигурност.

Цени на изнајмување :

од  1 – 7     дена  ……. 2000 денари / ден*

од  7 – 30 дена ………1700 денари / ден*

над  30 дена    ………   1500 денари / ден*

 

  • * Цената на изнајмување зависи од тоа каков сет се изнајмува, со алуминиумски летви или со фиберглас
  • * Дадената цена е за со : Статив и алуминиумски баркод летви, за со фиберглас баркод летви изнајмувањето е 10%  поскапо.
  • можно е и изнајмување на инструментот со оператор ( геодет) а цената зависи од времетраењето и видот на работата .

Корисникот е должен да достави депозит или банкарска гаранција во износ од 120 000 денари .

Депозитот се враќа во полн износ после предавањето на инструментот и плаќање на фактурата за наем.

  • При превземањето на инструментот се склучува договор за изнајмување во кој ќе бидат регулирани правата и обврските на изнајмувачот и Гео-Интер (сопственикот на инструментот).

Комплетот кој се издава се состои од:

  • Нивелир ZDL 700
  • Кабел за приклучување со компјутер
  • Статив(алуминиумски или дрвен, по ваш избор)
  • Алуминиумска(фиберглас) баркод летва
Повеќе детали

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GeoMax ZDL 700 изнајмување”