-32%

GeoMax ZDL 700

129,780.00 денари + ДДВ 88,400.00 денари + ДДВ

GeoMAx ZDL 700  е идеален спој на прецизност, едноставност и сигурност.

Со својата прецизност од 0,7мм на 1 км двоен од, може да се користи и при прецизен нивелман, додека со цената и едноставноста за користење предизвикува желба за користење при секојдневните геодетски активности.

За која и да било намена да го користите, сигурно е дека ќе бидете повеќе од задоволни со него.

ZDL 700 е достапен во 3 варијанри:

  • само нивелир
  • Нивелир, алуминиумски ногари и алуминиумска баркод телескопска летва
  • Нивелир, алуминиумски ногари и фиберглас баркод летва(3м)
Повеќе детали
Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GeoMax ZDL 700”