-19%

GEV 125 Leica

18,600.00 денари + ДДВ 15,000.00 денари + ДДВ

Leica GEV 125 е кабел за поврзување на Satelline 3AS радио со  Leica Viva GS 15 , GS10 и TPS1200 .

Кабелот е нов , испробан во комплет со радиото .

Повеќе детали
Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GEV 125 Leica”