-11%

Set GFN 1 geo-Fennel Germany

16,500.00 денари + ДДВ 14,700.00 денари + ДДВ


Комплетот содржи:
– Нивелир geo-FENNEL GFN 1
– алуминиумски ногари
– 5м.телескопска нивелманска летва
Технички карактеристики:
Зголемување на објективот 32Х
Средна грешка на двоен од на 1 км /1.5 мм
Отвор на објективот 36 мм
Најкратко фокусно растојание 0,4 м
Тежина 1,2 кгр

Производот е нов , со гаранција од 12 месеци

Повеќе детали
Категорија:

ТЕХНИЧКИ КАРАКТЕРИСТИКИ

Зголемување                                                                   32Х
Ефективен отвор на објективот                                  36 мм
Слика                                                                                 исправена
Кончаница                                                                       крст
Поле на видливост                                            1° 30’
Минимално фокусно растојание               0.40 м
Константа                                                100
Тип на компензатор                                  магнетен
Опсег на компензаторот                            +/- 15’
Време на смирување на компензаторот     <1 сек.
Точност на компензаторот                         +/- 0,3”
Стандардна девијација на 1 Км.                1.5 мм
0.5 мм со микрометар
Чувствителност на центричната либела      8’ /2.0 мм
Ниво на заштита                                        IP54
Тежина                                                       1.2 кг