-54%

GNSS Stonex G9

270,000.00 денари + ДДВ 124,000.00 денари + ДДВ

Користен GNSS Stonex G9 на ГНСС плоча Trimble BD970, контролер S3, програма за работа, крут висок и останати потребни додатоци.
Со инструментот следува и обука за работа, како и 24/7 техничка подршка.

 

Повеќе детали
Категорија:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GNSS Stonex G9”