-16%

Komplet digitalen nivelir Leica Sprinter 100M demo model

54,000.00 денари + ДДВ 45,400.00 денари + ДДВ

Комплетот содржи:
– Дигитален нивелир Leica Sprinter 100M demo model, проверен и ректифициран пред 1 месец.
– нови алуминиумски ногари
– Нова 5м.bar code телескопска нивелманска летва GSS111

Повеќе детали
Категорија:

Технички карактеристики:
* Зголемување на објективот 24Х
* Средна грешка на двоен од на 1 км +/-2 мм
* Отвор на објективот 36 мм
* Најкратко фокусно растојание 2.0 м
* Опсег на мерење 2-80 м
* Време на мерење < 3″
* Магнетски компензатор
* Вградена меморија 500 мерења
* RS 232
* IP55
* Напојување: 4 АА батерии
* Работа на температура од -20 до +50 степени
* Тежина: 2,5kg
Производот е користен , со гаранција од 3 месеци

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Komplet digitalen nivelir Leica Sprinter 100M demo model”