-10%

Legend 600 Alpha Geo

268,000.00 денари + ДДВ 241,200.00 денари + ДДВ

Alpha geo LEGEND 600

Пролетна акција -10%  до 31.03.2023 година 

1.Мулти-констелационен и мулти-фреквенционален

Со 965 GNSS канали кои може да ги следи, LEGEND 600  обезбедува стабилна и сигурна точност. Стандардно е обезбедено следење на сите GNSS сигнали GPS, BDS, GLONASS, GALILEO, QZSS, IRNSS и SBAS.

2.Интелигентни индикатори за Батеријата

Без вклучување на приемникот, можно е да се контролира нивото на наполнетост на батеријата со LED индикаторите со едноставно кратко притискање на копчето за вклучување.

3. MEMS динамичко снимање со тилт сензор

Legend 600 има  иновативното решение на тилт функцијата, која обезбедува изненадувачки позитивно искуство. Тилт сензорот е адаптиран на различни услови за работа и може да биде во функција за само 10 секунди. Максималните 60° агол на навалување, обезбедува т.н. tilt-to-go снимање без застанување при работата.

4. Интернет интерфејс (web UI)
Го прикажува статусот на позицијата, можете да сетирате режим на работа, префрлање на  податоци и  ажурирање фирмвер од веб -кориснички интерфејс(web UI) со кој било телефон, таблет или компјутер.

5. Интелигентен гласовен водич

Во текот на работата постојано можете да добивате соопштение за статусот(решението), можноста за тилт снимање, состојба на батеријата и слично.

6. Цврст дизајн
Главното тело на LEGEND 600  е изработено од магнезиум материјали му обезбедува силни карактеристики и го прави отпорен на удари и вибрации. Сертификатот IP67 обезбедува работа во различни тешки средини.

Со овој приемник Гео-Интер Ви овозможува избор на контролер и програма за работа.

Комплетот содржи:

  • Приемник LEGEND 600
  • Контролер по избор P50Pro  5″ Android контролер  со држачи
  • Програмa за работа  SurPro 6.0 или Field Genius Android
  • Карбонски крут висок со променлива должина

Гаранција 12 месеци

Повеќе детали
Категорија:

Tehnicki karakteristiki

 

GPS:U  CIA,L2C,L2P,L5

GLONASSU: ClA, UP, L2 CIA,L2P

BEIDOUB: 1,B2,B3,B1C,B2a,B2b

GAllLEO:El,  E5a,E5b

QZSS:L2C,L5

SBASW:   AASE, GNOSM, SAS,

GAGAN,SDCM IRNSSL: 5

Channels                               965 tracking Channels

Cold start                               <60 s

Hot start                                <15s

Positioning output  rate         1Hz- 20Hz

Codedifferential GNSS positioning

Horizontal: 0.25 m + 1 ppm RMS

Vertical: 0.50 m + 1 ppm RMS

SBASdifferential positioning

accuracl:  typically csm  3DRMS

Static GNSSsurveying        Horizontal: 2.5 mm + 0.5 ppm RMS Vertical: 5 mm + 0.5 ppm

RMS RealTime Kinematic  Surveying

SingleBaseline< 30 KM       Horizontal: 8 mm + 1 ppm RMS Vertical: 15 mm + 1ppm RMS

Network RTK Horizontal: 8 mm + 0.5 ppm RMS Vertical: 15 mm + 0.5 ppm RMS

Data format RTCM2XR,TCM3xC, MR&  CMR+s, CMRx Dat,RINEXN, MEAoutputs

Dimensions                               160mm * 52mm (without  bottom connector 7Limm)

Protection IP                         IP67 dust  proof, protected from 30min immersionto  depth of 1m

Shock                                          Survivea 2m pole drop onto concrete

WEBUI                                     Support WEBUIconfiguration

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Legend 600 Alpha Geo”