-5%

Leica Disto D210

12,000.00 денари + ДДВ 11,400.00 денари + ДДВ

DISTO D210 е издржлив и многу функционален ласерски далечиномер, со извонредна заштита од влага и прашина.

Повеќе детали

Технички карактеристики

Точност ± 1 mm
Опсег на мерење до 80 m
Мерни единици 0.000 m, 0.0000 m, 0.00 m, 0.00 ft, 0‘00‘‘ 1/32, 0.0 in, 0 in 1/32
Power Range Technology™ да
Класа на заштита IP54  влага/ прашина
Бој на мерења со еден сет батерии до  5000
Батерии  AAA
Димензии 114 x 50 x 27 mm
Тежина со батерии 126g
Min/max мерење да
континуирано мерење да
Stake out функција да
+/- функција да
површина/волумен да
Painter функција да
Питагорина теорема 2 и 3 точки
Меморија последните  10 вредности
Осветлување на екранот да

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Leica Disto D210”